Извини вака што ти упаѓам,али не сме купиле палати па да бидеме богаташи. Мене моите дома еднаш у живот ми купија оргинал парфем и тоа за матура,а другите парфеми сум работела за да си ги купам.Парфемите ми траат,си прскам по два пати,не се бањам во нив. Си имам и од тие на точење ама тие за кратко време ми ветрееат,како што кажа треба по цел ден да се прскам за да ми траат. И немој да ми кажеш дека кога би работела и би имала пари дека не би си дозволила да купиш оргинал парфем.Оргинал си е оргинал.А копија ,не за џабе се вика копија.
Работам, и со 250 евра искрено немам да си одвојам месечно 80- 100евра за парфем. Не се жалам супер ми е фала му на Господ за ова. Никаде не реков дека тие што си имаат оригинал парфеми ги добиле од тато и мама,јас за себе реков дека последниот парфем ми бил подарок, не знам зошто ми се вади од контекст коментарот. Чудно ми дојде што секое мислење се однесува на парфеми кои чинат над 80евра, безразлика дали членовите работаат, студираат, имаат над 20год или 13,15,17...Па неместо тивко и безболно, размислив гласно. Според моменталниот стандард во државава се подзамислив во која класна група спаѓам јас, штом сум во тие 2% од искажаните членови што не користат скап парфем. И не, не би купила оригинал дури и да заработувам повеќе, барем не сега додека си ги пронајдов овие што според мене и според многумина кои користеле оригинал се прееееемногу слични,да не знаеш не би приметила разлика. Фала им на тие што направиле таква добра копија за и тие што неможат да си дозволат, си го исполнат ќеифот и да мирисаат убаво. Но затоа ташна од Мајкл Корс би си купила
И да, ако тоа богаташи звучеше навредливо, искрено се извинувам,арно ќе беше сите што имаат парфеми оригинал да имаат и палати па да ги разлеат парите во економијава за да живне од мртва точка, но јас самата себеси се навредив многу повеќе нарекувајќи се јавно сиромашка која не може да си дозволи одредени нешта.