Каков парфем користите?

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Едноставна тема, може и со слики може и само името нормално.
Еве јас прв да почнам..

2011-hugo-boss-black-for-men-perfume-50ml-0de27.jpg