Какви сте кога ќе се поднапиете?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
во повеќето случаи сум добро расположена,сакам да играм да се смеаам ,се ми е рамно и смешно....памтам детали и можам да филозофирам хахаххаха :igra

Maks

Староседелец
Поднапиен не се разликувам многу од трезен онака физички, само повеќе ја зборувам вистината и се смеам повеќе:D
Човек што ти мисли на трезно, пијан се ке ти каже;)

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and bubili

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
секогаш расположен, насмеан, доста комуникативен и се пуштам на се што носи сукња околу мене - во фаца не ги гледам, сите ми се исти, па може да утнам , и да се пуштам на некој тапанар (happy) ... затоа вака знам, ако има голи ноџиња, значи на добар пат сум :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and bubili

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
Леле си се поднапивам ретко само заради расположение....оди па запри ми ја муцката ако можеш тогаш.....секако добро сум расположена и зрачам со поз.енергија,се смеам и убавко ми е....:frantic.....но ако претерам ,што е реткост тогаш ми требе:pomos

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and 4FUN

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
им завидуам на тие шо барем еднаш се опиле у живото...
мене до сеа ми се нема десено....иам пробано и со текили...не ја бива...па дигнав раце од тоа да се опијам еднашка и да видам како е...така да нема шанси да се очекуе некој стриптиз или нешо слично од мене у пијана состојба...
крејзи стаф праам појќе без алкохол :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
тресу глупости мноо кд се напиу, везу, плету гоблени хх, кидам двеста на саат, мељаф ми уста сами : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Играм како никој да не гледа, пеам како никој да не слуша :giggleРасположена до максимум,и нејќам да си одам дома од местото кај што сум излезена...многу се смеам и ми се плетка јазик кога зборам :D летово дознав дека кога ќе пивнам малце повеќе знам течно да зборам англиски :rofl тоа кога ќе се поднапијам...а кога ќе пивнам малце повеќе, ми се спие..стабилна сум и не се тепам со асвалтот/тревата/подот :D