Се зема ама дури да најдеш работа...Па не би рекол. Можеби нема, но и не е добро да се утепуваш од сабајле до вечер. Сепак се зима неколку пати повеќе за разлика од некои други професии.
Се зема ама дури да најдеш работа...Па не би рекол. Можеби нема, но и не е добро да се утепуваш од сабајле до вечер. Сепак се зима неколку пати повеќе за разлика од некои други професии.
Немој да гледаш автобусите ..гледај тоа ти што го сакаш...Нема шанси под кирија -.- а роднини во таа околина немам. Ама ако одам втора смена не ми смета ако треба со повеќе автобуси, проблемот е ако сум прва, а никој немам ни за да прашам ама ќе размислам
Сите професори во така пореномирани школи како ЈБТ,Корчагин,Медицина,Борис,Карев,Орце се водат како строги...Дали некој може да ми каже каков е кадарот во Јосип Броз Тито и Корчагин?? Дали наставниците се строги или...
чек' не разбравЛуѓеееее, помагајте... Се двоумам помеѓу овие две училишта за во средно. Гимазија дефинитвно.. тоа ми е одлучено, ама незнам која од овие две. Јас сум за Корчагин, но има многу песимистички критики, демек биле све бубалици и било тешко, а во Јосип Броз биле дигнати, нафурани и сл. Мислам средно е, мора да биде потешко, штом двете се гимназии мора да биде исто. Ве молам за ваше мислење. Патем Корчагин ми е поблиску.