Каде бевте излезени последно?

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,335
1,153
Ќелавата пејачка (забрането е за хипстери).Фино место,има интересен амбиент,не е како останатите локали.
 
  • Like
Реакции: Redhead and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,997
9,629
1,683
Normandy
Ќелавата пејачка (забрането е за хипстери).Фино место,има интересен амбиент,не е како останатите локали.
Многу силно кафе праат... просто стомак да те заболи од смеење.

Јас бев у золошка. Рекоа дека имало голем број на мали деца, па им се придружив :D
 

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,335
1,153
Многу силно кафе праат... просто стомак да те заболи од смеење.

Јас бев у золошка. Рекоа дека имало голем број на мали деца, па им се придружив :D
Јас не идам во золошка од кога ја нема жирафата ОРКА:p
 

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,330
3,019
1,133
Јас бев во Пелистер (бившо дал метфу) на топло ладно. ММММММММММММ
 
  • Like
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
У перон седам на пифце и мезе, у комшилук на Електру : )
Koмшилук,комшипраз,комшикромид : ))