Интересни статуси

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Некои моменти никогаш нема да ги доживеам повторно, и некои луѓе СЕКОГАШ ќе ми недостасуваат.....

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." -Bob Marley
 

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Во друга галаксија :)
Значи овде нема да издавате никакви лични информации.Само ставате слика(поубаво ќе е да ги избришете имињата) и се смееме сите заедно :)
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
Ја сретнав во една продавница, полека и тивко и пријдов...си реков морам да ја имам...толку ја посакував што се би сторил за неа...полека си ја пуштив раката кон неа и ја однесов дома...

Таа беше најубавото Милка чоколадо што сум го јадел... :)
 
  • Like
Реакции: Alex M.

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
501
1,110
393
Romantic films are known to ruin relationships as they give women unrealistic expectations about what to expect from men.

Porn has the same effect on men.
 
  • Like
Реакции: 048

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Јебени пасивизам. Најразвиен активизам у Македонија!
 
  • Like
Реакции: Реми and 048

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
501
1,110
393
If I have a time machine , I'll go back in time and give your parents a condom :D
 

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
- Американецот работи ако го платат добро, ако не, ништо.
- Македонецот работи, ако го платат, добро, ако не, ништо.