за далтонисти во друга тема ке дискутирамеНемој само да ги смешаш темперни боице, па место црвену зелену да настискаш на чаршав![]()

за далтонисти во друга тема ке дискутирамеНемој само да ги смешаш темперни боице, па место црвену зелену да настискаш на чаршав![]()

Нема врска сс далтонизам овојза далтонисти во друга тема ке дискутираме![]()
Дешава се човек да погреши 

тој га можев само кумановци и никој другНема врска сс далтонизам овојДешава се човек да погреши
Ко што викаше Тони Михајловски наш, ќе се фали муш ти после : Е море сељаци, видите (а изнеја га чаршав на чардак, цел зелен, после прву брачну ноќ) , не дунду, жључку сам ву гу исцепија.![]()

бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!Незнаев каде да ја сместам темава, во кафе муабети или љубов и секс.. ако не е во ред преместете ја.
Па, има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Темава е што да ти зборам.
Да, има такви. Лично познавам неколку кои се постари и од мене.

Од тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип.бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!![]()

т.е. правам некој вид на анкета.бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!![]()

мал си за да го дознаеш одговоротОд тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип.
А, и многу ми е чудно зошто повеќето девојки го избегнуваат прашањето дали се невини ..![]()