Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Пред неколку години едне тип сличен а некои овде јаки “јебо факиќи“ ми беше инспирација за една доста коментриана тема за сексуалното искустов пред брак. за жал моментлано серверот не е во ред а не знам ни дал ќе биде кога и да е но неможам да поверувам како и таму дека сеуште во овај трет милениум има такви јебачи што како типот таму на ден туркаат од една до пет цурици а за брак ќе барале невина и за нив чувана... просто неверојатно е како некои живеат во камено доба...

• Ми се допаѓа
Реакции: alba, 048 and JaMi

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
(facepalm) Не ми се верува за одговоров :rofl
JaMi верувај ми не ти го разбра прашањето:D
И кажав зошто ме интересира дали има невини девојки.. Па и не треба тоа тебе да те интересира, јас и JaMi мислам дека се разбравме, кажи и JaMi . :D

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Брат шо прашуваш вакви прашања? Можда има ама се многу ретки..Пошо секоја девојка пред брак сигурно има по некој тип што многу многу го сака па ке му дае,и на крај ке раскинат и ке се земе со друг..Еве јас ке си бидам искрена,идев со еден 2 години и ми беше прв,го сакав и бидна тоа,без да мислам на тоа невиност до брак..После него запознав друг,ми беше втор и тој ќе ми остане за цел живот ( се надевам,пошо ми е сопруг ) :)
Не е битно тоа дали девојката е невина или не,битно да му биде верна на тој што ќе ја земе !
(talk)

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL and LMFAO

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
не постои таква девојка сигурен сум ако постои се ретки

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Се чувам..И ќе се чувам :)

3656n9.jpg

колу годинки имаш? :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
едно контра прашање? дали вреди да се чуваш за прва брачна ноќ?
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Блу