за далтонисти во друга тема ке дискутирамеНемој само да ги смешаш темперни боице, па место црвену зелену да настискаш на чаршав
за далтонисти во друга тема ке дискутирамеНемој само да ги смешаш темперни боице, па место црвену зелену да настискаш на чаршав
Нема врска сс далтонизам овој Дешава се човек да погрешиза далтонисти во друга тема ке дискутираме
тој га можев само кумановци и никој другНема врска сс далтонизам овој Дешава се човек да погреши
Ко што викаше Тони Михајловски наш, ќе се фали муш ти после : Е море сељаци, видите (а изнеја га чаршав на чардак, цел зелен, после прву брачну ноќ) , не дунду, жључку сам ву гу исцепија.
бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!Незнаев каде да ја сместам темава, во кафе муабети или љубов и секс.. ако не е во ред преместете ја.
Па, има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
Темава е што да ти зборам.
Да, има такви. Лично познавам неколку кои се постари и од мене.
Од тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип.бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!
т.е. правам некој вид на анкета.бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?!
мал си за да го дознаеш одговоротОд тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип.
А, и многу ми е чудно зошто повеќето девојки го избегнуваат прашањето дали се невини ..