Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
за далтонисти во друга тема ке дискутираме ;)
Нема врска сс далтонизам овој :p Дешава се човек да погреши :p

Ко што викаше Тони Михајловски наш, ќе се фали муш ти после : Е море сељаци, видите (а изнеја га чаршав на чардак, цел зелен, после прву брачну ноќ) , не дунду, жључку сам ву гу исцепија. :rofl

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Нема врска сс далтонизам овој :p Дешава се човек да погреши :p

Ко што викаше Тони Михајловски наш, ќе се фали муш ти после : Е море сељаци, видите (а изнеја га чаршав на чардак, цел зелен, после прву брачну ноќ) , не дунду, жључку сам ву гу исцепија. :rofl
тој га можев само кумановци и никој друг :rofl

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Незнаев каде да ја сместам темава, во кафе муабети или љубов и секс.. ако не е во ред преместете ја. :)

Па, има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?! :giggle

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Темава е што да ти зборам.

Да, има такви. Лично познавам неколку кои се постари и од мене.

јас познавам машки постари од мене година дена, и чоече се чуваат за првата брачна ноќ :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and - Dee Dee -

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
бараш за тебе некоја таква? беше толку разочаран ,што на крај реши на форум да продолжиш со потрагата?! :giggle
Од тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип. (worried)
А, и многу ми е чудно зошто повеќето девојки го избегнуваат прашањето дали се невини .. :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Од тие што ги познавам 80% се (викаат дека тоа не било пристојно прашање, или директно ми кажале дека не се невини)... а останатите 20% што се невини (тие што така ми кажале), не се мој тип. (worried)
А, и многу ми е чудно зошто повеќето девојки го избегнуваат прашањето дали се невини .. :^)
мал си за да го дознаеш одговорот :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee - and LMFAO