Игра на годината

turop

Активен Член
15 март 2012
105
68
28
Исто така голем замав имаше и Mafia 2,те враќа во едно старо време после втората светска војна во Америка.многу реално.
 

Никола. Лазаров

Полноправен Член
20 ноември 2012
31
10
8
24
Kicevo
www.facebook.com
Најиграна оваа година и секоја година најиграни игри се PES или FIFA ,а понекогаш може да биде и игра со пукање (акција).


____________________________________

Boza baci ciglu i budi oprezan :igra