Зошто машките се опседнати со женските гради?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,099
5,640
1,683
Disco
Zatoa sto sekoj maz ima edipov kompleks.

Не постои такво нешто како едипов и електрин комплекс, тоа е измислица на Фројд кој го продал својот интегритет не сакајќи да ја опише правата слика на епидемијата на злоставување на деца од страна на родители, роџаци и семејни пријатели во тие времиња, трауми, силувања, допирања и што све не, па ајде демек мали деца и адолесценти као си замислувале дека имаат секс, мош мислит 8 годишно дете дека ќе си замислува такво нешто.

Мене не ме интересираат големи цицки на пример а не сум peder, што значи тоа?