Ау колку обожавателки си собрал алал да ти еMila Kunis еве види : )
За мене згоден дечко треба да има голем грб,убаво оформено тело, депилиран стомак и гради да е висок 185см и да има црна коса , многу барам?
Ау колку обожавателки си собрал алал да ти еMila Kunis еве види : )
Ау колку обожавателки си собрал алал да ти е
За мене згоден дечко треба да има голем грб,убаво оформено тело, депилиран стомак и гради да е висок 185см и да има црна коса , многу барам?
ти глеаш у слику на дечка ти и пишуеш : ) тм'н си е, заслужуеш си ти...Ау колку обожавателки си собрал алал да ти е
ме бараше само што јас сум 195Ау колку обожавателки си собрал алал да ти е
Па пожелно е да е волку,за кога ќе се качам на штикла 12ка да ми одговара покрај мене али пошо совршен немаа ако е малку повисок или понизок ?
дечко ми е 3-4 см понизок од мене кога сум на штиклити глеаш у слику на дечка ти и пишуеш : ) тм'н си е, заслужуеш си ти...
Ти дадов идеа а?Добра брада.. Следниот пат кога ќе се бричам и јас ќе имам ваква.
да им требаше висок црн и плави очи башка и на гугл ме има па да праевме муабет вака ништо
п.с и стомачни имам
хахахаххахаха
само по пп, педери стоп
Не баш одамна се мислев за таква брада, а за стомачните наскоро ќе се работи на нив..Ти дадов идеа а?
јас имам црна коса , висок метро 72, ама кафени очи имам ама можи грешка си .. сепкак за мене да не збореше?