e ск знам што би правила сс мене у лифт ако ни заглави лол шалу се :stompхахаха не,мене си ми баш убав :trepka
e ск знам што би правила сс мене у лифт ако ни заглави лол шалу се :stompхахаха не,мене си ми баш убав :trepka
ахахаха...знаеш шо би правела...муабетe ск знам што би правила сс мене у лифт ако ни заглави лол шалу се :stomp
јас имам црна коса , висок метро 72, ама кафени очи имам ама можи грешка си .. сепкак за мене да не збореше?За мене згоден дечко треба да има стомачни да е повисок од мене (ја сум Метро и 72) Да има големо грбче кога ќе го гушнеш милина Би сакала да има црна коса и зелени или сини очи али не е морално
хахахахха.. можно е да те е видела, ама бојатѕа на очите да не ти ја забележала, па помислила е дека имаш зеленијас имам црна коса , висок метро 72, ама кафени очи имам ама можи грешка си .. сепкак за мене да не збореше?
се е можно .... јас да си прашам...хахахахха.. можно е да те е видела, ама бојатѕа на очите да не ти ја забележала, па помислила е дека имаш зелени
Mila Kunis еве види : )мене не ме срам Ч ) еве...