пред спиење заборавам да го програмирам телевизорот за да се исклучи и се случува некогаш и сабајле кога ќе станам телевизорот уште да работи
исто така заборавам светла да исклучам, обавезно заборавам пенкало за нашколо....![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
обично не сум "склеротична" ретко заборавам и ситници и поголеми работи, ама овие работи што ги наведов обавезно ги заборавам![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
И да, заборавам да уживам во животов, да се радувам и да ценам ситници...Но чувствувам дека се поправам на ова поле, многу работи што ми се случија ме натераа токму спротивното да почнам да го правам : )
![Изненаден :eek :eek](/images/emoji/surprised_animated.png)
исто така заборавам светла да исклучам, обавезно заборавам пенкало за нашколо....
![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
обично не сум "склеротична" ретко заборавам и ситници и поголеми работи, ама овие работи што ги наведов обавезно ги заборавам
![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
И да, заборавам да уживам во животов, да се радувам и да ценам ситници...Но чувствувам дека се поправам на ова поле, многу работи што ми се случија ме натераа токму спротивното да почнам да го правам : )