Женски бодибилдери | Црнобело Форум

Женски бодибилдери

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,271
9,113
1,683
мислам дека жените треба да си останата онакви какви што се....
во спротивно ќе биде онаа:
Доколку жената ве победува во тенис - сменете го спортот, доколку жената ве победува во бокс - сменете ја жената...
 

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Одвратно нешто ... лоша слика за мои очи ;)
 

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,555
1,133
Немојте со вакви слики, ги плашете девојките си мислат дека ако влезат во теретана и кренат некој тег ќе се направат вакви :):):)