Европско Првенство Кошарка - Словенија 2013

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Прво полувреме колко наши правесва грешке толко јоште не судие крадесва. Пола од тија лични и сви фаулови у напад бесва грешке на судие. У второ полувреме се оправисва заиграсва ако што треба и судие се смирисва и имасва добру разлику али опуштисва се малко и ги стигнасва. Последњи 30-40 секунде на бесва грешка до грешку на судие за последња грешка да гу пресуди утакмицу у корист на црногорци.

Фати га и второ полувреме од утакмицу Србија - Литванија. Срби скроз очекувано си победисва иако овј наш коментатор само еде г**на за срби. Срби и србски коментатори се радуесва на победе, а овј наш еде г**на, Србија аусајдер на утакмицу, нешто а у.

Јутре ке гледамо Србија - БиХ од 17 и 45, па после Македонија - Литванија од 21:00.

П.С. Нема да ме изненаду ако Македонија изгуби јутре, Србија да гу пушти у петак за да иде натамо Македонија, пошто Србија сигурно ке гу победи Латвију или Босну....

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Србија нема шанси да ни ја пушти на нас тие ако не си местат со Црна Гора за да одат понатаму јас си го сечам.Од денешниве утакмици очекувано си победија Шпанија,Словенија и Грција.Италија изненади со победата над Русија со 76:69,Германија исто против Франција 80:74.
Утре една од Србија или Црна Гора мора да изгуби иначе ќе биде лошо за нас,ние не верувам искрено дека ќе победиме против Литванија иако се е можно.За денес иначе според мене причина што не игравме добро при крајот на утакмицата е заморот бидејќи едни исти играа цело време плус Чековски одма доби 4 лични па мораше Гечевски да игра повеќе,ние и секогаш полошо сме играле во второ полувреме отколку во прво,одма ќе направиме разлика на почеток и после во второ ја губиме тоа треба да се смени.Од тие на клупа не ми е јасно само за Ѓуровски зашто е земен од него и јас подобро ќе изиграм а финтата е што он нема ни да влезе во игра туку само зафаќа место за џабе а на негово место можел да биде некој подобар од него а ги има многу.Победа против Литванија утре и со една нога сме во втората рунда.
Ми текна уште нешто за игорче наш.Не знам овој дали глуми или стварно е неписмен,мене искрено ме нервира секогаш кога и да го слушам,10 пати го утна резултатот прееска и не само тоа само глупости тропа цело време,ни кажува што гледал тој а ние не сме гледале а на крајот од утакмицата поима немаше што се случува,исто и тој на сител 3 што коментираше лудаци се и двајцата.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
На нашу утамкицу има дадено наише коша, укупно : )
ГРУПА А
Израел – Велика Британија 71-75
Белгија – Украина 57-58
Франција – Германија 74-80

ГРУПА Б
Летонија – БиХ 86-75
МАКЕДОНИЈА – Црна Гора 80-81
Литванија – Србија 56-63

ГРУПА Ц
Грузија – Полска 84-67
Шпанија – Хрватска 68-40
Чешка – Словенија 60-62

ГРУПА Д
Турција – Финска 55-61
Шведска – Грција 51-79
Русија – Италија 69-76

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ова да не го видиш треба ептен слеп да си.
Ho_fqJjRYPM.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Официјално жалбата одбиена.
Знаев дека ќе ја одбијат,џабе им беше на нашиве да се жалат кога во Европа не се прегледуваат снимки како во НБА и да може да се промени резултатот ако има неправилна игра како ова денес.Останува да се потрудиме да не дојде до тоа да играме подобро и да не се опуштаме во 2ро полувреме,наче ќе мора да им веруваме на вакви слепци од судии.

• Ми се допаѓа
Реакции: SaltNPepa and slb_bobo

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
На нашу утамкицу има дадено наише коша, укупно : )
ГРУПА А
Израел – Велика Британија 71-75
Белгија – Украина 57-58
Франција – Германија 74-80

ГРУПА Б
Летонија – БиХ 86-75
МАКЕДОНИЈА – Црна Гора 80-81
Литванија – Србија 56-63

ГРУПА Ц
Грузија – Полска 84-67
Шпанија – Хрватска 68-40
Чешка – Словенија 60-62

ГРУПА Д
Турција – Финска 55-61
Шведска – Грција 51-79
Русија – Италија 69-76

Опаа.....Ингланд.... д кап ис каминг хоум, Евреите паднале, незнам кои се следни можеби колбасарите или жабарите.

SaltNPepa

Староседелец
19 август 2013
49
116
633
Ова да не го видиш треба ептен слеп да си.
Ho_fqJjRYPM.gif

Па проблемот е што еден(и двајцата де) го виде ова и судеше кош, но италијанецот ја поништи одлуката и плус додели топка на црногорците.

Што било било, денес со нови сили во нови походи!