Евровизија

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Некако напнаја сите......
Ама ај како било.

Ѕверски настап имаше Калиопи, свака и` част!

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Тие рокерите не ни успеаа, незнам која земја беше Словачка мислам, катастрофа.
Индијанката исто катастрофа.
А најгрда пеачка ми беше Бугарката.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Гледа га тој видео погоре ..не е лоша нашава певаљка... иамо песну што има доста потенцијал у споредбу на други песне што смо биле на евровизију. Лани онај Русинка .. (puke).

Бај д веј .. Рамбо упадна ли у финале? :D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Гледа га тој видео погоре ..не е лоша нашава певаљка... иамо песну што има доста потенцијал у споредбу на други песне што смо биле на евровизију. Лани онај Русинка .. (puke).

Бај д веј .. Рамбо упадна ли у финале? :D

Општо Македонија нема убава песна пратено за Евровизија,не е само лани.Имам зборено и во други теми...без зурли и тапани не можеме да поминеме.Треба да бидем ереални.
А ме чуди како преку цела година можат да се направат убави песни ко оние на Влатко Лозановски,Каролина Гочева.Треба да се поработи малку на тоа прашање.Па дури и децата што се пракаат на детски евросонг ја пласирале Македонија на повисоко место.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Секоја чест на Калиопи ! Страшен настап и што е најважно има моќен глас ! (bravo)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
А ја и другаркава кога јадевме лајненца дека Калиопи ни е најјакиот вокал со кој располагаме, ни превртуваа очи, а сега сите се радуваат. Човече, се наежив, перфекција од глас. Сериозно подобра песна не сме пратиле досега.
Тоше беше вокал, ама Геј Геј кога не го бива, не го бива да направи песна.
И на Твитер гледам трендинг сме биле, и нема кој не не` испофали. Браво.
Кај другарка гледавме и срце ни се стегаше и полнеше. Кога видовме дека одиме во финале, почнавме со Пепси да наздравуваме. Ма не знам, ме исполнуваат вакви моменти. (inlove)