Евровизија

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Само ќе ве замолам да не почнете со оф-топици и да забегате!

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
cc3a6b155b8c41f.jpg

Туку јас не дека не ја сакам женава ама треба да признаеме дека има прекрасен вокал за кој многу од нашата естрада би можеле да го сонуваат.
Ама сепак за вкус не можеме да зборуваме,има некои кои ја слушаат некои не.

Честитки за жената,би била срекна да влеземе во првите 10 :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Selma

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зарем Тоше не беше мегу најдобрите вокали на евровизија кога тој учествуваше?
Верувам дека Тоше никогаш нема да се послужи со она што верувам дека Калиопи може....значи пишувам дека верувам,не тврдам...и нека не ти се врти од моето размислување...тоа е само мое размислување,ништо не реков дека тврдам,прочити го и заборави го:*
Маа јас тоа у афект го кажав...Се извинувам...
Само што сум презаситена од тоа колку сме само критични,ништо наше не е добро :eek
Тоше беше помеѓу најдобрите вокали но кај Тоше беше утната песната и настапот 100 %
Јас имам кажано дека тоа е неговата најлоша песна...
А додека кај Калиопи целиот настап мене лично премногу ми се допадна.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Браво за Калиопи! Со неверојатно силна изведба, популарната пејачка нè однесе во финалето на Евровизија.
02.jpg
На вечерашното шоу Калиопи настапи со песната „Црно и бело“ и покажувајќи го долгогодишното искуство не дозволи да ѝ „избега“ ниту една нота.Големата самоконтрола на гласот ѝ помогна да ја освои публиката, а воедно и нивните гласови.Македонската ѕвезда ќе ја видиме на големото финале кое ќе се одржи в сабота. Калиопи, само напред!
И така ние мислевме дека ништо нема да направиме, се случи спротивното.

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci and emzzy

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Браво за Македонија редно беше после 4 години да се вратиме :) Сепак криво ми е за Словенија и Хрватска а се чудам како успеаа Литванија и Естонија да влезат! Уште еднаш браво за изведбата на Калиопи и заслуженото место во финале ;)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Секоја песна со која одиме на евровизија ни е со 90проценти текст и никаде не оставаме простор во песната да има голема застапеност на музиката во преден план,во сличајов со Калиопи дури и процентот е 99...се дур е така не очекувам голем пласман за Македонија.....на евровизија обично се бара песна која од прва ке влезе во уво на нас обичните и не стручни слушатели...без разлика дали таа песна е со квалитетна или не квалитетна музика