ЕвроБаскет 2015 (Хрватска, Франција, Летонија, Германија)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А где је Чековски? Како само се осудиле да допатуваат без киборгот?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Леле каква шутерска четвртина на Турциве, 31:11 водат. Одбрана немаат Германциве, не чини ова, многу слободни шутеви за три им даваат.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А где је Чековски? Како само се осудиле да допатуваат без киборгот?
Колку ме нервира тој играч значи, нема никаква игра, нема ништо што би те натерало да речеш дека е добар играч, само знае да се бутка под кош и на сила да погодува. Дефинитивно еден од најглупите македонски играчи. :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Колку ме нервира тој играч значи, нема никаква игра, нема ништо што би те натерало да речеш дека е добар играч, само знае да се бутка под кош и на сила да погодува. Дефинитивно еден од најглупите македонски играчи. :)
Тоа што те нервира мало брига нас. Баш болдираново што си го пишал, баш таков играч ни треба.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Реков јас ќе изгуби Германија ако им остават шутеви чисти на Турците. Ги растурија со тројки и од поле. Овој Охриѓанецов па со влезови растури, слаба одбрана на Германија многу слаба, со таква одбрана нема победа.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Реков јас ќе изгуби Германија ако им остават шутеви чисти на Турците. Ги растурија со тројки и од поле. Овој Охриѓанецов па со влезови растури, слаба одбрана на Германија многу слаба, со таква одбрана нема победа.
Што рече бе брат, навијаше за нив, па кога изгубија реков. Ти реков ја, дека Германците со составов во оваа група само против Исланд имаат шанси. Може згрешив што предвреме реков дека ќе бидат потопени од другиве селекции, зашто немачки менталитет е да дадат 130 посто и да играат од прва до последна секунда, ама за пролаз у следеча рунда имаа мали шанси. Сега шанси за следна фаза им се во Италија, ако ја победат, а таа не здобие ниедна утакмица до крај ќе играат, ако не, ауфвидерзен.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што рече бе брат, навијаше за нив, па кога изгубија реков. Ти реков ја, дека Германците со составов во оваа група само против Исланд имаат шанси. Може згрешив што предвреме реков дека ќе бидат потопени од другиве селекции, зашто немачки менталитет е да дадат 130 посто и да играат од прва до последна секунда, ама за пролаз у следеча рунда имаа мали шанси. Сега шанси за следна фаза им се во Италија, ако ја победат, а таа не здобие ниедна утакмица до крај ќе играат, ако не, ауфвидерзен.
Значи јас навивам за Франција на првенствово, не значи дека навивам за некоја друга репрезентација ако кажам дека ќе победи против било која. Денес не навивав за Германија туку мислев дека ќе победат, ама многу лошо отворија.
Турција има добри кошаркари не викам не, ама Германците се подобри. Сега тоа што изгубиле од Турција не ги прави слаби, од Србија изгубија несреќно, да ги гледаше тогаш ќе речеше дека стварно добри биле. Денес немаа одбрана од којзнае какви причини, со Србија играа одлична одбрана ама денес ич. Тоа беше доволно за Турците да распалат од секаде. Ама дека Германија нема добри играчи не си во право.