Тоа треба да е лошо за нас? Нек победат со 1 поен ако треба, само нека победат.Словенциве колку се глупи значи. 10+ предност прокоцкаа.
Колку ме нервира тој играч значи, нема никаква игра, нема ништо што би те натерало да речеш дека е добар играч, само знае да се бутка под кош и на сила да погодува. Дефинитивно еден од најглупите македонски играчи.А где је Чековски? Како само се осудиле да допатуваат без киборгот?
Тоа што те нервира мало брига нас. Баш болдираново што си го пишал, баш таков играч ни треба.Колку ме нервира тој играч значи, нема никаква игра, нема ништо што би те натерало да речеш дека е добар играч, само знае да се бутка под кош и на сила да погодува. Дефинитивно еден од најглупите македонски играчи.
Што рече бе брат, навијаше за нив, па кога изгубија реков. Ти реков ја, дека Германците со составов во оваа група само против Исланд имаат шанси. Може згрешив што предвреме реков дека ќе бидат потопени од другиве селекции, зашто немачки менталитет е да дадат 130 посто и да играат од прва до последна секунда, ама за пролаз у следеча рунда имаа мали шанси. Сега шанси за следна фаза им се во Италија, ако ја победат, а таа не здобие ниедна утакмица до крај ќе играат, ако не, ауфвидерзен.Реков јас ќе изгуби Германија ако им остават шутеви чисти на Турците. Ги растурија со тројки и од поле. Овој Охриѓанецов па со влезови растури, слаба одбрана на Германија многу слаба, со таква одбрана нема победа.
Значи јас навивам за Франција на првенствово, не значи дека навивам за некоја друга репрезентација ако кажам дека ќе победи против било која. Денес не навивав за Германија туку мислев дека ќе победат, ама многу лошо отворија.Што рече бе брат, навијаше за нив, па кога изгубија реков. Ти реков ја, дека Германците со составов во оваа група само против Исланд имаат шанси. Може згрешив што предвреме реков дека ќе бидат потопени од другиве селекции, зашто немачки менталитет е да дадат 130 посто и да играат од прва до последна секунда, ама за пролаз у следеча рунда имаа мали шанси. Сега шанси за следна фаза им се во Италија, ако ја победат, а таа не здобие ниедна утакмица до крај ќе играат, ако не, ауфвидерзен.