не.eve jas ke vi ispratam edna slika koja sto jas licno ja slikav...Отвори ја прикачената датотека 12835
Primetuvate nesto? cudno??
не.eve jas ke vi ispratam edna slika koja sto jas licno ja slikav...Отвори ја прикачената датотека 12835
Primetuvate nesto? cudno??
Неsega mozebi ?
Ја чуваш сликата ?Мене повеќе пати ми се случиле некои паранормални актиности. Еднаш го изгаснав мониторот (зошто јас кога го гаснам компјутерот го гаснам и мониторот) и после седнав на креветот, и посоле едно 2-3 минути мониторон и компјутерон ми се уклучиа сами.... Еднаш кога бев во тоалет (ги миев рацете) бричот кој беше поставен на држач за брич самиот се крена и падна, и потоа повторно се крена и повторно падна. Еднаш телевизорот сам ми се уклучи....
Еднаш додека јадев вратата од кујната сама се отвори, јас ја затворив, ама после пак се отвори и ја оставив.
Еднаш ко ја сликав дневната се фати дух на сликата -.^
Ја чуваш сликата ?
Не сакам да верувам, но понекогаш ми се случуваат. Сме слушале чудни звуци, тропања, чекори низ ходникот. Не сум единствена која го има слушнато сето тоа во овој стан. Не знам што да мислам повеќе. Ама како и да е шо го запознав до сеа friendly ghost-че е, друштвено така )
Ех духови, дали некој има преседено покрај гробишта ноќно време цела ноќ да неспија?
Јас например го имам тоа направено цела ноќ седев на викендица која е 250м одалечена од гробишта а да биди уште поморничаво дента имаше пресен гроб, па вечерта немаше ништо така да јас неверувам во духови досега па ни отсега.
Кој се плаши од духови нака повели со мене на викендица цела ноќ че седиме и че пијаме до гробишта.
Мене повеќе пати ми се случиле некои паранормални актиности. Еднаш го изгаснав мониторот (зошто јас кога го гаснам компјутерот го гаснам и мониторот) и после седнав на креветот, и посоле едно 2-3 минути мониторон и компјутерон ми се уклучиа сами.... Еднаш кога бев во тоалет (ги миев рацете) бричот кој беше поставен на држач за брич самиот се крена и падна, и потоа повторно се крена и повторно падна. Еднаш телевизорот сам ми се уклучи....
Еднаш додека јадев вратата од кујната сама се отвори, јас ја затворив, ама после пак се отвори и ја оставив.
Еднаш ко ја сликав дневната се фати дух на сликата -.^