Другарство помеѓу машко и женско? Постои ли?

пријателство

Истакнат Член
7 август 2018
151
30
128
можда ти ги гледаш како пријатели, но секогаш бар едниот е загреан, верувај
Можеби ти така мисиш. Се познава
моето искуство ми кажува дека секогаш постои бар кај едниот скриена желба. единствено можно "пријателство" е зет со балдска девер со снаа едноставно кај што не смееш да чепкаш.
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
153
моето искуство ми кажува дека секогаш постои бар кај едниот скриена желба. единствено можно "пријателство" е зет со балдска девер со снаа едноставно кај што не смееш да чепкаш.
Секој со различно искуство
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
153
  • Like
Реакции: Хептаграм XI

пријателство

Истакнат Член
7 август 2018
151
30
128
Па неможе да се рече дека се согласувам. Не е секогаш така
јас бар така гледам ај за други да не зборам, секогаш прво за жена (подсвесно) си велам убава е или не е па понатаму се друго.
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
153

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Моите најдобри пријатели се жени!

И никогаш мојата најдобра пријателка не сум ја гледал со желба за водење љубов...
Едноставно како... сестра би рекол, жена која заради својата природа може да ми помогне во разбирањето на таа што ја љубам преку совети дадени низ долги разговори во ноќта со пиво или вино, со разговори за се и сешто и ниту помисла за нешто друго за да се уништи едно прекрасно пријателство ...

 

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
136
1,053
Значи за да некое машко има женско пријател, гледа по физички изглед? Стварно нема логика. Зар по тоа дали е некој дебел или слаб се бира дали да се дружиме или не? Дали надворешниот изглед кажува каков е некој?
 
  • Like
Реакции: Ballet is my life