Прашуваш за слободната тема за есејот или ??мене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..![]()
Прашуваш за слободната тема за есејот или ??мене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..![]()
за есејот.. ќе ни биде ли дадено да бираме помеѓу една слободна тема и таа за романтизам.. или како? и кој кажа дека ќе е такаПрашуваш за слободната тема за есејот или ??
Да така е јас лани полагав... Имаш две теми дадено - една од романтизам ( од Странствувањето на Чајлд Харолд или Евгениј Онегин) или слободна темаза есејот.. ќе ни биде ли дадено да бираме помеѓу една слободна тема и таа за романтизам.. или како? и кој кажа дека ќе е така(мислам од сигурни извори ли е
)
Пишуваше на страната дека романтизам ќе биде самомене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..![]()
аха .. фала тиДа така е јас лани полагав... Имаш две теми дадено - една од романтизам ( од Странствувањето на Чајлд Харолд или Евгениј Онегин) или слободна тема![]()
на која страна? може линк ?Пишуваше на страната дека романтизам ќе биде само![]()
ние лани немавме такво нешто... ваљда не ама не сум сигурнааха .. фала ти
а уште нешто да прашам..
само тоа ли ќе имаме за пишување.. ќе има ли да пишуваме барање, извештај, записник.. ?
на која страна? може линк ?![]()
ние лани немавме такво нешто... ваљда не ама не сум сигурна![]()
Нема да има ништо таков како барања извештаи и слично. Праев муабет со професорката ми рече дека оваа година немало такво нешто ..аха .. фала ти
а уште нешто да прашам..
само тоа ли ќе имаме за пишување.. ќе има ли да пишуваме барање, извештај, записник.. ?