Прашуваш за слободната тема за есејот или ??мене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..
Прашуваш за слободната тема за есејот или ??мене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..
за есејот.. ќе ни биде ли дадено да бираме помеѓу една слободна тема и таа за романтизам.. или како? и кој кажа дека ќе е така (мислам од сигурни извори ли е )Прашуваш за слободната тема за есејот или ??
Да така е јас лани полагав... Имаш две теми дадено - една од романтизам ( од Странствувањето на Чајлд Харолд или Евгениј Онегин) или слободна темаза есејот.. ќе ни биде ли дадено да бираме помеѓу една слободна тема и таа за романтизам.. или како? и кој кажа дека ќе е така (мислам од сигурни извори ли е )
Пишуваше на страната дека романтизам ќе биде самомене стварно ме интересира од дека тие информации за есејот? сигурни ли се? пошто и на мене ми имаат кажано, ама не знам дали да и верувам или не..
аха .. фала тиДа така е јас лани полагав... Имаш две теми дадено - една од романтизам ( од Странствувањето на Чајлд Харолд или Евгениј Онегин) или слободна тема
на која страна? може линк ?Пишуваше на страната дека романтизам ќе биде само
ние лани немавме такво нешто... ваљда не ама не сум сигурнааха .. фала ти
а уште нешто да прашам..
само тоа ли ќе имаме за пишување.. ќе има ли да пишуваме барање, извештај, записник.. ?
на која страна? може линк ?
ние лани немавме такво нешто... ваљда не ама не сум сигурна
Нема да има ништо таков како барања извештаи и слично. Праев муабет со професорката ми рече дека оваа година немало такво нешто ..аха .. фала ти
а уште нешто да прашам..
само тоа ли ќе имаме за пишување.. ќе има ли да пишуваме барање, извештај, записник.. ?