Државна матура

Ana.Naumovska

Полноправен Член
7 јуни 2012
70
12
8
31
Уффф бе...Колку ми е безвеза оваја матурата...И плус баш оваја година се погоде и да биди малку потешко од претходните години...Леле колку се нервирам книга не ми се фаќа...Ми се шета, ми се излегва...Сите се слободни ние ќе учиме... :mad:

PROteza

Староседелец
8 јуни 2012
9
11
603
сите се уплашиле од англиски а јас филозофија полагам (:| па споредете ги тестовите па жалете се :ladno

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
дозволено ли е да пишуваме на тоа ливче?? јас македонски сакав така да го искористам ама тестаторот ми рече дека треба да ги вратиме и тие па клупата ја искористив за таа намена :D
дозволено ти е , ние така правевме лани :)

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
сите се уплашиле од англиски а јас филозофија полагам (:| па споредете ги тестовите па жалете се :ladno
Филозофија екстерен? јас интерен филозофија полагам затоа не е толку страшно.. ама има многу за учење како баш за филозофија се фати? ..прв пат слушам некој дека ќе полага филозофија екстерен

PROteza

Староседелец
8 јуни 2012
9
11
603
Филозофија екстерен? јас интерен филозофија полагам затоа не е толку страшно.. ама има многу за учење како баш за филозофија се фати? ..прв пат слушам некој дека ќе полага филозофија екстерен
Епа тоа бараат за на фалкултет, филозофија екстерно.. (worried) а првпат слушаш затоашто само 27 души се имаат пријавено фил. екс. годинава(:|

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Ana.Naumovska

Полноправен Член
7 јуни 2012
70
12
8
31
Абе дечки да ве прашам шо било тоа со Албатрос? Не ми е јасна групава:D
птицата АЛБАТРОС е разочарана од одговорите на матурантите :D

:D Па сите матуранти се жалат на прашањата поврзани со птицата албатрос, дека никој не знаеше да ги одговори...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum