Уффф бе...Колку ми е безвеза оваја матурата...И плус баш оваја година се погоде и да биди малку потешко од претходните години...Леле колку се нервирам книга не ми се фаќа...Ми се шета, ми се излегва...Сите се слободни ние ќе учиме... :
дозволено ти е , ние така правевме ланидозволено ли е да пишуваме на тоа ливче?? јас македонски сакав така да го искористам ама тестаторот ми рече дека треба да ги вратиме и тие па клупата ја искористив за таа намена
Филозофија екстерен? јас интерен филозофија полагам затоа не е толку страшно.. ама има многу за учење како баш за филозофија се фати? ..прв пат слушам некој дека ќе полага филозофија екстеренсите се уплашиле од англиски а јас филозофија полагам па споредете ги тестовите па жалете се
Епа тоа бараат за на фалкултет, филозофија екстерно.. а првпат слушаш затоашто само 27 души се имаат пријавено фил. екс. годинаваФилозофија екстерен? јас интерен филозофија полагам затоа не е толку страшно.. ама има многу за учење како баш за филозофија се фати? ..прв пат слушам некој дека ќе полага филозофија екстерен
Епа тоа бараат за на фалкултет, филозофија екстерно.. а првпат слушаш затоашто само 27 души се имаат пријавено фил. екс. годинава
Абе дечки да ве прашам шо било тоа со Албатрос? Не ми е јасна групава
птицата АЛБАТРОС е разочарана од одговорите на матурантите
а какви беа прашањата?Па сите матуранти се жалат на прашањата поврзани со птицата албатрос, дека никој не знаеше да ги одговори...