Долна облека за прва брачна ноќ

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Колку погрешно мислење. Јас сум долго време во брак и ја обожавам жена ми и без и со облека, и без гаќи и со гаќи. Посебно ја обожавам со мои боксерки, оти тие кога ги облака каишот оди погоре и ѝ претставуваат како гранична линија помеѓу интимниот дел и прекрасната бемка на која можам да се задржам часови бакнувајќи ја. Ми вели некогаш дека сум патетичен, ама мене ми е толку секси кога е во мои боксерки што јас вијам.
Не се согласувам дека секоја жена мора да има дефицити на телото после деца. Мојата веќе има три родено, и нормално покрај некои стриички кои се појавуваат и пребрзо слабеење и дебелеење ... има совршена линија. Средношколка може вода во решето да ѝ носи на линијата која ја држи. И не ѝ требаат маски за да ме првилече и напали, ѝ треба само да се појави пред мене.
Но! Сексуалниот живот не е само „плукни и залепи“... убаво е кога има интрига, палење и гасење. Било тоа на брачна ноќ, било тоа во некоја обична лигава ноќ, било тоа на некое неважно мамурно утро... Во спротивно би станал досаден, оти, сакале ние или не да признаеме... ако со тек на време не менувате нешто во сексот... ништо од вас, ќе ви стане досадно и монотоно, па колку и да имало хемија меѓу вас... и како што жената сака мажот да ја опсипува со внимание и детали, така и мажот сака...
Јас пример, би се налутил ако не ѝ текне понекогаш да обелече костим за бајли денс, и слични ствари околу танцот онли фор ми, на пример со хеланки со подвезици... не затоа што во друго издание не ме пали, туку затоа што сакам да си ја гледам жена ми во такво светло...
Јас зборував за луѓето во секојдневниот живот, ете што гледаат само како да ебат и да бидат ебани, а не сум зборувала за некои романтичари, што ги буткаат сите теории во вода, само затоа дека они живееле така како што си живеат, за тоа како сакаат да си ги гледаат жените, дали во подвезици или без, или во нивните боксерици, некои идиоти воопшто не сакаат ни да си ги погледнат жените, особено не послем три деца родени, се разведуваат и секој по својот пат оди. И јас сум за дел од тоа што си го пишал... Дека си бара внимание, и секогаш треба нешто ново да се испроба... За да не биде досадно.
Воопшто не ми било грешно мислењето.
 
  • Like
Реакции: corki