Доколку би можеле да изберете, каде би посакале да се родите и зошто баш таму?

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Можеби би го избрал пак ова поднебје или евентуално Њујорк.
Годините нема да ги сменам, останувам на тоа дека ако сум се родел во 30-те ќе сум имал поинтересен живот, повеќе ќе сум патувал по светот, едноставно сите како луѓе би живееле подобро, со повеќе финансии, малку помалку проблеми од денес во смисла на безпарица, разни конфликти меѓу луѓето итн Може нема во целост, но секако би фатил дел од познатиот American Dream, кој бил идеалот на американското општество.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Н.Новгород, Одеса, Архангелск, Констанца....Ријека...Сарајево

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Јас би посакал да се родев во Лас Вегас -
зошто баш таму ? - Сакам кога сите бои се на едно место, сакам да сум на места каде што никој не се гржи колку е часот ... сакам кога сите луѓе се на едно место со единствена цел - забава
го обожавам коцкањето и се што сноси тоа ...

а Вие ?
Да се родеше таму ,немаше да ме запознаеш :showoff
Онтопик-Јас сум се родила кај што други сакале а и јас си го сакам местово -Скопје :)

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Едно е да посакувам а друго е да се случи:D Да сум се родела на друго место немаше сега да седам и да ве читам вас сакани мои црнобели(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and JaMi

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
На некој егзотичен остров. Како на пример, Бора Бора, Хаваи, Кариби....затоа што сакам егзотика и да сум сам на такво место и да се отргнам од секакви замарања.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Си го сакам мојот град убав и среќна сум што живеам тука, но веќе кога постои темава јас го избирам Мадрид зошто го обожавам шпанскиот јазик и зошто би можела да одам на сантијаго бернабеу секој викенд за да ги гледам Реал <333