Добредојде на нови членови

Roxelana

Староседелец
13 март 2013
134
277
1,063
Скопје
Здраво и од мене. :svirka
Тука сум од вчера и сеуште сум во фаза на читкање и испитување на форумов. Досега не сум го посетувала. А и веќе претчувствувам дека времето поминато тука нема да биде залудно. Истовремено сум членка на најпосетуваниот женски форум во Македонија.
Поздрав. :kafe

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Здраво и од мене. :svirka
Тука сум од вчера и сеуште сум во фаза на читкање и испитување на форумов. Досега не сум го посетувала. А и веќе претчувствувам дека времето поминато тука нема да биде залудно. Истовремено сум членка на најпосетуваниот женски форум во Македонија.
Поздрав. :kafe
Имаш ветувачки аватар. Овај, пост де :)
Имај убав престој тука :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Вел'км PREPOZNATLIVIOT : )
Брат да ме пљукаш ако те препозна hhh
Не те препозна од прф пут, а богами и од фтори пут
Чекај па... не не , не си ми познат hahaha сори напраи си заебанцију на тфоју жиро сметку, за тфој ник
Имај убаф престој
Поздраф Нездраф !​

Siempre_Juventino

Нов член
19 март 2013
6
6
3
34
Здраво на сите и од мене. Првпат ми е....на форум уопште, онака рандом го одбрав црно-бело, па ваљда има некоа виша сила шо ме натера баш тука да се `дефлорирам`... Ај хоуп ај уил хев грејт тајм уит грејт`р пипл. Поздрав :)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Здраво на сите и од мене. Првпат ми е....на форум уопште, онака рандом го одбрав црно-бело, па ваљда има некоа виша сила шо ме натера баш тука да се `дефлорирам`... Ај хоуп ај уил хев грејт тајм уит грејт`р пипл. Поздрав :)
Добре дојде Јувентино :)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Признај дека не е рандом одбран, туку баш заради она ЦРНО-БЕЛО. :zelen
Добредошол.