Добредојде на нови членови

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Здраво јас сум Anna1D нова на форумов. Се надевам дека добро ќе се согласуваме:igra
Здраво и од мене и јас сум нова и како изгубена сум незнам како одат работите на форумов :D
Добредојдовте, имајте пријатен престој тука :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mistery :)

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Здраво форумџии!
Епа јас сум најтазе овде,ако не се лажам.
Се надевам ќе има добра дружба,муабетчиња интересни.
Поздрав до ситееееееее (hug)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
да тазе си , вруќка си ко лебче : )))
добредојде или вел'км на нашински

• Ми се допаѓа
Реакции: Careforwhat

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Добредојде Careforwhat, имај пријатен престој тука. :) Она што ме заинтересира е како би бил преводот од твојот ник. Ако знаеш просветли ме. :D

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Careforwhat...па,искрено може глупо звучи,ама се запрашувам како би ти го објаснила преводот? Нема превод.. не можам да ти го објаснам тоа.Ќе го сменам,ама да ми текне нешто понормално,хахаха. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Careforwhat...па,искрено може глупо звучи,ама се запрашувам како би ти го објаснила преводот? Нема превод.. не можам да ти го објаснам тоа.Ќе го сменам,ама да ми текне нешто понормално,хахаха. :D
Тфое искача а богами и улаза нешто као некој кд ке те праша тебе нели ти е гајле ???
и ти као демек мртфа озбиљна избацуеш му се на енглезки ''Кер фор ват" ?? к'моон дууд : ) haha
Добродошла фтор дел : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Careforwhat

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Хахаха,кој како сака нека си го преведе,еве дури и да е вака,ова нека биде значењето,вака сватете го. Фала инаку,на помошта! :igra