Немамо црвен ..Ајде постилајте црвен килим,пристигна ВИП султанката![]()
![pib2248.jpg](http://www.superkorpa.com/images/pib2248.jpg)
Немамо црвен ..Ајде постилајте црвен килим,пристигна ВИП султанката![]()
Ова е навреда или пофалба?Не сте салам мајкеми , не сум спихолошки подготвен за спам со хххх пораки во секунда а ни мојот рам моментално, ми се враѓаат филмови на тема Глупости на кило v1/2/3... некој може знае за што зборувам но ако не знае слободно нека проба овај харем муабет, јас би само гледал од страна за сега, вклучувањето би било штетно за моето здравје![]()
Се молат модераторите да му го избришат мислењето и да го банираат од темава.Не сте салам мајкеми , не сум спихолошки подготвен за спам со хххх пораки во секунда а ни мојот рам моментално, ми се враѓаат филмови на тема Глупости на кило v1/2/3... некој може знае за што зборувам но ако не знае слободно нека проба овај харем муабет, јас би само гледал од страна за сега, вклучувањето би било штетно за моето здравје![]()
види колку девојки има во дискотекава ти ќе се бесишзначи дефинитивно е крај... ништо, отидов јас ...
![]()
Не сте салам мајкеми , не сум спихолошки подготвен за спам со хххх пораки во секунда а ни мојот рам моментално, ми се враѓаат филмови на тема Глупости на кило v1/2/3... некој може знае за што зборувам но ако не знае слободно нека проба овај харем муабет, јас би само гледал од страна за сега, вклучувањето би било штетно за моето здравје![]()
Чек да rr компјутер це ти кажамСе молат модераторите да му го избришат мислењето и да го банираат од темава.
Бришење поради- психолошка неподготвеност.
Бан- поради чашитвење.![]()
Поздрав од мене ,како за почетокНе очајувајте разочарани момци, дојдоа танчарките а имаме и специјален гостин една министерка :smug