Денес сфатив...

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Денес сватив дека се додека давам повеке од срцето и од се, одколку што другите се спремни да ми возвратат се заглавувам во осаменост и тага.Зошто секогаш таков пазар си правам со животот? Навистина нема ниту потреба, ниту причина.

• Ми се допаѓа
Реакции: *V******

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Дека ми недостигаат неколку пријатели кои моментално се во странство!

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Viki4ka

Нов член
12 јули 2013
3
9
3
34
Kavadarci
Денес сватив дека кога ќе најдете некој кој може да ве насмее, кој често ве прашува дали сте добро и кој посакува се најдобро за вас не треба да го пуштате. Чувајте го блиску до вас и не го разочарувајте бидејќи таквите луѓе ретко се наоѓаат ;)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Денес сфатив дека во љубовта има поболно нешто од невозвратена љубов.
-Да нема кого да сакаш.

Ве гледам сите вака заљубени, кој среќно, кој несреќно, ама барем има на кој да мислите со што да с ги окупирате мислите.
А јас се осеќам како натрапник, како човек без чувства кога ве читам како се разголувате во љубовната исповедувалница.
Сакам да сакам и јас! :rolleyes:

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Дека треба да сум помирен малку, луѓето околу мене неможат да го издржат моето темпо на живот. И си ја сакам мачката многу повеќе отколку што мислев, а сфатив и дека ме разбира се што и зборам хахахаххаха

• Ми се допаѓа
Реакции: SaraFighter

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Денеска сфатив дека и оној кој вели дека ме сака најмногу на целиот свет, на крајот од денот самиот си е приоритет на себе. Штета што таа лекција неможам да ја научам, и таква неможам да бидам.