Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Топ 10 бисери на Ава Карабатич… Без конкуренција: 1. Јас сум за, да се сруши црквата Свети Донат и да се изгради уште постара! 2. Често ги менувам фризурите, некогаш се шишам кратко некогаш долго. 3. Да имам прилика да бидам нешто друго во животот би била коњ или делфин заради нивната грациозност. Инаку зошто стилот на пливање ДЕЛФИН се вика така ако не е крстен по делфинот! 4. Секогаш сум вклучена во мобинг. Имам 5 мобилни. 5. Веќе никогаш нема да имам самодовреба во другите. 6. Да сум пилот, дефинитивно би управувала со воз. 7. Ги поздравувам своите родители, посебно мама и тато! 8. Градите можат да ви пораснат ако пливате, зошто така расте и градниот кош. 9. Ава, дали некогаш си била под анестезија? – Да, сум била на забар. – Не, немислев на тоа, на целосна анестезија? – Пааа еднаш кога паднав и го повредив глуждот па ме болеше коленото…. 10. Живеам здраво. Спиро секој ден медитира по пола саат, а јас по 30 минути!