Денес ме насмеа...

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Се јавува мажот кај докторот и му вика:
Докторе помагајте жена ми се пораѓа има големи болки!!!
Докторот: Ова е нејзиното прво дете?
Не сопругот е на телефон.