Денес ме насмеа...

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
damn-twilight_o_950709.jpg

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Блажо Домазетовски од Барово, поднесе тужба против режисерот на турската серија "Кога лисјата паѓаат" Mesud Eraslan, поради нанесена емоционална болка на неговата сопруга Петранка додека ги гледала епизодите на оваа ТВ драма.

lisjata.jpg

Тој бил сведок на оваа траума низ која поминувала неговата сопруга во текот на емитувањето на серијата, а поради тоа и целото семејство било во депресија.

"Секој ден плачеше додека ја гледаше таа фамозна серија, а после секоја епизода и требаше време да се смири и да се опорави, па така мене и децата не запоставуваше, а таа едноставно се соживуваше со приказната од серијата", вели Блажо.

Тој објасни дека секојдневното изложување на стрес неговата сопруга ја довело во состојба на невротичност.

Против режисерот Мesud Eraslan покренато е обвинение за предизвикување на ментално-емоционална болка на Петранка поради многуте трогателни сцени во серијата.

Овој текст е сатиричен кој не е е вистинит, туку е напишан за забава и приближно да прикаже некоја ситуација, дело или настан од секојдневниот живот од сатирична гледна точка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi