Дали љубовта се купува со пари?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,725
5,266
1,183
Disco
Да, мегу другото и парите се битен фактор при изборот на партнер. Не се пресуден фактор но секако многу би ми помогнало при одлуката дали да бидам со некого ако има добра работа, пари, убав стан... се се тоа фактори кои верувај кај секоја жена носат многу поени при бодувањето. Исто така особено ми е битно нашите сексуални желби и потреби да се ускладени, да има квалитетен алат, да знае да го користи, и да е добро сочуван :)
Шала на страна, сакале ние да признаеме или не парите, убавината, добриот алат... се се тоа одлики кои придонесуваат за квалитетна врска.
Припјат е само попразен од муабетов што го правиш...се надевам дека си старлета барем :)
 
  • Like
Реакции: MoonFairy