Дали сте задоволни од вашите душек и перница? | Црнобело Форум

Дали сте задоволни од вашите душек и перница?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ако перницата е висока не од гуска ако сака и од кокошка пердуви нека има јас ќе сум наспана..
Моментално имам 2 места кај што спијам.. дома. И втората (новата) дома..
И на двете места ми е удобно.. Душегот и не ми е толку битен (мада поцврст е покомотен - бар за мене, да не шантам лево десно) колку перницата. . А нај мразам кога одам по гости, со спиење и кога перницата е срамната со душегот (facepalm) па морам да ја виткам на пола за да можам да заспијам.. И после ми е нездогно кога ќе видам како изгледа наредниот ден ама тоа е.. Поинаку не можам да спијам :sreken
Се на се.. наспана и задоволна :zelen