хехехе можеби сега не .. зато напишав никогаш не вели никогаш .. потаму ке му проработи... се зависи од карактерот на личноста ..Затоа што 90% имаат провокативни слики, па фантазијата сигурно им проработува![]()
хехехе можеби сега не .. зато напишав никогаш не вели никогаш .. потаму ке му проработи... се зависи од карактерот на личноста ..Затоа што 90% имаат провокативни слики, па фантазијата сигурно им проработува![]()
кажи си ја бе,може е истата па ќе ја охрабриш да пишејас сакам да имам секс со некоја од форумот ама не знам дали некоја сака со мене...![]()
абе вака јавно нема да се нафати, то ние сами по пп ке си се договориме...кажи си ја бе,може е истата па ќе ја охрабриш да пише![]()
Мецо ти си "ин лове" во некоја форумџика..Со би рекол Слаткар ахххххххххххххх да имам време сите би ги ебел![]()
нема шансиМецо ти си "ин лове" во некоја форумџика..![]()
Ако фино, фино.. После да не ќе треба да отвараме тема барам соба на една ноќ...нема шансионака си флертуваме
![]()
можда не сум згоден и неопходен али сум многу незгоден Ч)Се уште нема ниеден згоден и неоопходен ,коа ќе се пијави тогаш ќе ви кажам![]()