Па кажи, ќе направиме една собиранка DДа, затоа се договараме за средба кога ќе дојдам.
Па кажи, ќе направиме една собиранка DДа, затоа се договараме за средба кога ќе дојдам.
Јас сум за, сакам да те паднам доле на под, и со ноџињата да ти газам по лицето, да ти го гмечам... Да те удирам со нив, се додека не видам твојата машкост како се стврднува како цемент, да те клоцам скроз ладнокрвно, буквално да те тепам со ноџињата, кои меѓу другото и не ми се мали. Ама сакам така нагалено да си ги викам, „ноџиња“.Јас сум за на некоја да и слугувам послушно како кученце ако сака.
Не сум женско, ама ми треба некој(а) да ми направи семинарска. Се уште важи понудата за служење како кученце?Јас сум за на некоја да и слугувам послушно како кученце ако сака.
Каква семинарска сакаш? Може имам некоја слична или истаНе сум женско, ама ми треба некој(а) да ми направи семинарска. Се уште важи понудата за служење како кученце?
Се снајдов веќе, фала ти како и да е)Каква семинарска сакаш? Може имам некоја слична или иста