хехехе можеби сега не .. зато напишав никогаш не вели никогаш .. потаму ке му проработи... се зависи од карактерот на личноста ..Затоа што 90% имаат провокативни слики, па фантазијата сигурно им проработува
хехехе можеби сега не .. зато напишав никогаш не вели никогаш .. потаму ке му проработи... се зависи од карактерот на личноста ..Затоа што 90% имаат провокативни слики, па фантазијата сигурно им проработува
кажи си ја бе,може е истата па ќе ја охрабриш да пишејас сакам да имам секс со некоја од форумот ама не знам дали некоја сака со мене...
абе вака јавно нема да се нафати, то ние сами по пп ке си се договориме...кажи си ја бе,може е истата па ќе ја охрабриш да пише
Мецо ти си "ин лове" во некоја форумџика..Со би рекол Слаткар ахххххххххххххх да имам време сите би ги ебел
нема шанси онака си флертувамеМецо ти си "ин лове" во некоја форумџика..
Ако фино, фино.. После да не ќе треба да отвараме тема барам соба на една ноќ...нема шанси онака си флертуваме
можда не сум згоден и неопходен али сум многу незгоден Ч)Се уште нема ниеден згоден и неоопходен ,коа ќе се пијави тогаш ќе ви кажам