Дали одите во теретана? | Црнобело Форум

Дали одите во теретана?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Пред 15 години одев со другар ама чисто како друштво, никогаш немам вежбано. И седев така на страна си пиев сок или нешто, и гледам сите што вежбаа после една серија одма пред огледало ко демек си мислиш готово најјак станал. Одевме повеќе од месец дена, можеби два месеца беа, и мислам дека уште ми мирисаат тие алишта на тој убав мирис.