Дали некој игра Conquer Online

Kiko*

Нов член
13 април 2012
16
9
3
Kичево
Јас играм.. не редовно.. на повеќе сервери :)
едит: се откажав повеќе пати ама зараза е стварно :D
 
  • Like
Реакции: Luckky