Дали некој игра Conquer Online

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
47
19
8
30
Незнам колку сте запознаени со ова игра но мене ми е зараза.
 

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
47
19
8
30
Брат ама некако теско дека ќе ја оставам освен ако не ме банираат или да ме ограбат или ботх јаил да влезам, како и да е фала.
 

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
47
19
8
30
Почекај да ми пратат и мене линк од инсталацијата.
 

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
47
19
8
30
Попосле ќе ми остават линк од CO инсталацијата ќе го оставам на разговоров ако сака некој нека ја почни