Дали ви се има случено некоја натприродна работа?

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
баш за филм е:rofl
јас не верував,и мајка ми мртва ладна се смее и ми вика па може и имало нешто-што требала да прави?:ladno
проверила немало никој-а таму доста старци имаат починато па кој знае дали стварно има вакви работи

loveme

Нов член
16 мај 2013
22
3
3
27
mak
да не еднаш повеќепати ја имам предвидено иднината од моите соништа (не дека носат добро) и случајно (кажам ке добиам 1 по математика и се остваре)

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Исто имам сретнато човек 2 пати за во разлика од 5 мин некаде, што немаше шанси да биде случајност освен да фати такси да сврти пола град за да се најде пред мене на улица .
Кога студирав 1ва год седев во стан со цимерка, една вечер накај 3 нокеска вратата зад креветот кај што седев удри силно како некој со тупаница да удри по стакло, цимерката не беше дефинитивно оти ја ја разбудив да и кажам што се случи, и по 2 вечери некој како да се шеташе по ходникот и се слушаа звуци како : туп туп .. Го прашавме газдата рече никој не починал во станот ама живеела една бабичка ....
Ми се има десено да легнам да спијам и освен мојот здив на брадата да осекам ладен здив како некој да диши до мене creepy (worried)
Понекогаш осекам како да има некој во собата кај што седам, како вишок енергија во собата , или еден момент како некој да ке ме боцне на рамото се вртам ништо нема ..
е толку зш цела се наежив пм :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

FixxGirl

Нов член
13 август 2013
4
0
1
26
Negotino
Не пишувајте мислења едно под друго. Користете го копчето „Измени“.
чудно и кај мене се случува од 3-10 до 3-30 нокето секој пат обицно тоа време ми се дешаваат чудни работи
----------------------------------
верувам во такви работи седев на тераса и пушев цигара кога погледав кај комсиите до нас на тераса од 2м раслика стоеше една жена и само ме гледа по малку личеше на мајками и тоа ми се има десено да ја видам таа жена неколку пати таму на тераса а во куќата на комшиите нема живеено таква жена |-(
----------------------------------
случајно со една другарка разбравме дека на турските гробишта вечерта во 12часот излевале некој духови на ред гробиста и мало бебе и од што бевте толку заинтресирани отидовме денски да видиме какво е немавме одено до тогаш и таму имаше еден стар дедо со плави очи очите чудни му беа ептен онака светло плави и ни не праша зошто сме тука ние му кажавме и ни вика не се лажите да идите тука вие сте жристијани нели (toa beshe pred da bidam satanist) и ние му кажавме да и он ни реце да не се лажиме да дојдиме после поцна да ни кажува се за нас се знаеше ние се исплашивме од тој човек помисливме дека е вампир ипак отидовме на гробиштата вечерта ама немаше ништо после 1 месец пак отидовме ама повеке деца бевме и само мене нешто ме турна на земјата друга немаше како што раскажуваа.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
До пред некое време мислев дека имам духови дома, а тоа вентилацијата да ти било. Секоја вечер во едно исто време во собата кај што спиев од еден ќош баш кај што е вентилацијата се слушаше тропање, ко некој на врата да ти тропа, (а таму па и врата има и еден мал простор) и тоа не полека а силно ма со нога ко да мава. На почеток додека сконтам што е како е под штрек бев после тоа се навикнав на тропањето дури и го прифатив духот :D но еден ден главата ми ја пукна, стани светни нема тропање, легни изгаси почнува, пак стани светни нема тропање, легни изгаси ете го пак и се раздрав "доста бе" и ова престана, :eek а не дека има врска туку си престанало да тропа. :D
И пред некое време отидов со мајка ми кај комшивката и муабетот некако ни се сврте на вентилацијата па се жалеше дека многу тропала не можело да се спие, а ја па и викам "а вентилацијата ли било ја па си мислев духови имам" ми се изнасмеа :D и така сфатив дека сум немала духови (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and Struggler

V00J.

Нов член
4 септември 2013
13
9
3
Два пати досега ме има газено сенка. Првиот пат ме гушеше па ме стегаше за половина. Никако не можев да писнам само знам дека си кажував молитви во себе. Имав траги од линии на половината како некој да ме жгрпал бев и црвена. И ден денес ми е останати некоии линии (да ме потсетува на таа ноќ) :eek

исто и мене , неколку пати ..
Дали си информирана од што и како се случува тоа .. се имам консултирано и со некои други личности кои имаат ист случај како мене но никој неможе да објасни што е како е и зашто :S

да не еднаш повеќепати ја имам предвидено иднината од моите соништа (не дека носат добро) и случајно (кажам ке добиам 1 по математика и се остваре)

можда едноставно не ја владееш добро математиката , а ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Podem

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
исто и мене , неколку пати ..
Дали си информирана од што и како се случува тоа .. се имам консултирано и со некои други личности кои имаат ист случај како мене но никој неможе да објасни што е како е и зашто :S

можда едноставно не ја владееш добро математиката , а ?

Се случува во спиење да си разбуден а телото сеуште да ти спие.Ако сакаш и сите лектири од школо прераскажи ги,не молитви, пак ќе бидиш истиот.Треба да го разбудиш телото.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Ghtalpo

V00J.

Нов член
4 септември 2013
13
9
3
Се случува во спиење да си разбуден а телото сеуште да ти спие.Ако сакаш и сите лектири од школо прераскажи ги,не молитви, пак ќе бидиш истиот.Треба да го разбудиш телото.

не те сватив за што конкретно ми збориш ?

мимис

Староседелец
12 октомври 2013
29
17
1,003
Ви се има ли случено некоја натприродна работа?
Верувате во натпириодни работи?
Нешто во врска со Сенки, со духови и сл.
Искрено мене не,неможам да поверувам во нешто што не ми се случило.