Знам, јадев :Р
Мислиш на Неа Врасна или Врасна? Јас сум порасната во Неа Врасна, топ ми е
Сите родендени како мала таму ги славев..
Епа не ми текнува баш кое беше. Знам влегуваш одма длабоко, водата матна, зелки, цитрони во водата.

Знам, јадев :Р
Мислиш на Неа Врасна или Врасна? Јас сум порасната во Неа Врасна, топ ми е
Сите родендени како мала таму ги славев..
..... за цените не ме чудеше, веднаш се познаваат штом ќе ги видиш колите на паркинг, се некои јаки марки претежно од германските марки и од најнови модели.....![]()
За Неа Врасна зборуваш, Врасна не е на море...Епа не ми текнува баш кое беше. Знам влегуваш одма длабоко, водата матна, зелки, цитрони во водата.Можно е да е Врасна. Јас последен пат таму бев кога беше пожарот. Не фати во Калитеа и избегавме во Врасна.
За Неа Врасна зборуваш, Врасна не е на море...
Ама не е одма длабоко, е сега нема ептен плитко како Неа Пори што е али има плиткичко..мене па ми е убаво и многу мирно место е, во 12 се` штама.![]()
........чудна работа јас не видов ни октопод ни моруни.........Само паркингот малку да си го средат за догодина, и завршиле работа. Иначе јас десно идев. Штета харпун што не купив да ловам моруни и октоподи.![]()
........чудна работа јас не видов ни октопод ни моруни.........![]()
..... јас кога бев требаше да си зеам даска за сурфање, бранови колку сакашМоруна не видов ни јас. Али недај боже да видам, или да видиш. Ги има викаат таму многу. А и да ја јадеш во кафана е најскапа риба. Иначе октоподи фаќаа кај карпите десно. Само во подлабокото.