Епа океј е де, не е прескапо..јас обично по гирото ги гледам цените. Во Лептокарија кај што јадев 4 евра беше...па гирото со ја држи онаа стандардната цена како во ставрос, аспровалта и сл, а кафето од 3 евра па нагоре....
Епа океј е де, не е прескапо..јас обично по гирото ги гледам цените. Во Лептокарија кај што јадев 4 евра беше...па гирото со ја држи онаа стандардната цена како во ставрос, аспровалта и сл, а кафето од 3 евра па нагоре....
Па добро маци, ако си сместен/а Неа Врасна за шеткање Аспровалта и Ставрос се топ. Во Ставрос има многу убави ресторани, а за шопинг јас не одам на одмор, одам да се одморам а Аспровалта и Неа Врасна за тоа се супер.
Мирни места се многу, а за капење и на двете места е убаво. Ставрос е град како Охрид и е побучно за разлика од другите две. Неа Пори е онака повеќе за млади, за навечер има добри журки ама јас одам на море не ми се ни потребни до толку журки...
Журките во Неа Пори се сосема на страна од местата за сместување.Плажите се ептен пространи.Па добро маци, ако си сместен/а Неа Врасна за шеткање Аспровалта и Ставрос се топ. Во Ставрос има многу убави ресторани, а за шопинг јас не одам на одмор, одам да се одморам а Аспровалта и Неа Врасна за тоа се супер.
Мирни места се многу, а за капење и на двете места е убаво. Ставрос е град како Охрид и е побучно за разлика од другите две. Неа Пори е онака повеќе за млади, за навечер има добри журки ама јас одам на море не ми се ни потребни до толку журки...
Епа океј е де, не е прескапо..јас обично по гирото ги гледам цените. Во Лептокарија кај што јадев 4 евра беше...
Да таа е. Си бил најверојада бев, многу е јака со ситен песок кристал вода и добра музика од локалот..... рајДа таа е. Си бил најверојатно, м?
Маци, во Марабу цела вечер ечи музика а баш над и до има апартмани.Журките во Неа Пори се сосема на страна од местата за сместување.Плажите се ептен пространи.
Ставрос е премногу гнасна водата,но ете,секој по свој вкус јас одам стрикно за одмарање и не сум ни ги приметила журките во Неа Пори и токму тоа место го одбирам заради таа тишина бе маци.
па гирото со ја држи онаа стандардната цена како во ставрос, аспровалта и сл, а кафето од 3 евра па нагоре....
Знам, јадев :РЕ во Олимпијада 2 евра беше.
Мислиш на Неа Врасна или Врасна? Јас сум порасната во Неа Врасна, топ ми еНемој да те лаже патот да си отишла во Врасна. Еднаш сум бил, и никад више. А за журки се знае, Закинтос, Лефкада, Миконос....
Епа немора таму да се сместиш тиМаци, во Марабу цела вечер ечи музика а баш над и до има апартмани.
..... за цените не ме чудеше, веднаш се познаваат штом ќе ги видиш колите на паркинг, се некои јаки марки претежно од германските марки и од најнови модели.....А замисли кога бев на Бабилон и поминувам низ кафичот и кога ја видов цената на пијачките на коњопојот што седеа, само што не паднав.
Иначе кампери имаше многу. Приколки, шатори...има големо место за тоа.
Србите се утепаа октоподи фаќање.