Грција

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
хмм а нели кога влегуваш во грција ти даваат лист еден да го пополниш така да листот е најважен мислам дека пасошот е колку ради реда знам дека за сите евровпски земји пасошот ттреба да ти е три месеци пред истекување , ама за грција не важело затоа што нели тие и не г признаваат нашиот пасош и затоа ги даваат тие листи
Колку и да не го признаваат, тоа е само ради публицитет и рајата да мисли дека е така. Грција поготово затоа што се европска унија мора да признаваат одредени одредби што европа им ги налага, тука влегува и пасошот кој мора да има пристојна дата на истеченост.
Би можел/а да пројдеш но не ти гарантирам за проблемите кои може да настанат на граница посебно кога ќе се враќаш - кај нашите.
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Праф патријот не иде у грчка на одмор!
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас мислам дека доволно е човек да има мозок и да мисли за да не оди во Грција. Не знам што им е убаво толку, најгрдото море го имаат.

Колку и да е грдо секако подобро е него Преспа, барем према кажување пошто не ме навел патот у грчка никогаш до сега...
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Колку и да е грдо секако подобро е него Преспа, барем према кажување пошто не ме навел патот у грчка никогаш до сега...
Друго е Преспа, тоа е езеро а ова е море. Кога веќе се бира море, се знае тогаш, Албанија или Хрватска. Јадранот е милион пати поубав од Егејско.