Го сакам мојот град затоа што...

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Бидејќи имам два града ги сакам оти не би можела во некој друг град освен тие да живеам, убави и посебни секој со својата приказна, сончеви и дождливи , бурни и досадни, со луѓе и со не луѓе.....ама наши се и само тие се мојата дома .))
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,119
1,683
Го сакам Прилеп заради две точки нов ред
  • Кај си да те е*ам? - Каде си од кога те немам видено.
  • Ебаго? - Навистина?
  • ...
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
29
Затоа што е најубав,затоа што во него ми е најубаво