Волонтирање / Пракса

Alix

Полноправен Член
18 февруари 2012
28
44
13
морам да додадам и дека има вработени кои на колегите не сакаат да им покажат или помогнат а камо ли на практиканти.
 
  • Like
Реакции: 4FUN

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Еве јас за медицина ќе кажам дека праксата ни е најважна,а за тоа за волонтерите има и јас колку што знам до 1 година треба да се водиш како волонтер но тука има некои што волонтираат повеќе од 4 години,знам и примери такви,затоа што ја работат истата работа,исто работно време а малку пари
 
  • Like
Реакции: monika88 and Bum-Bum