Вицови

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
И приоѓа еден фраер на плавуша.
- Здраво маче. Што праиш?
- Еве читам нешто интересно. Индијанците имале најдебели пениси, а Шпанците најдолги. А ти како се викаш?
- Џеронимо Рамирез!!!:rofl:rofl

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Дечко фатил некоја проста девојка и и вика :
- Сакаш ли да ти купам телефон ?
Она вика :
- Дааа, сакам....купи ми ајфон.
Дечкото :
- 4 или 5?
Она завикала :
- Не бре, доста ми е едeн

Masko

Истакнат Член
23 февруари 2013
15
33
313
Перо се оженил со некоја Јапонка и отишол да живее на Окинава. По некое време отишол Блажо на гости кај Перо. Седат двајцата, уживаат и Блажо го прашува Перо:
- Добро бе Перо како се разбирате вие двајца?
- Со мимика бе Блажо. Како поинаку?
Во тој момент влегла сопругата на Перо, ја извадила дојката и му ја покажала на Перо. Станал Перо, отишол во другата соба и ѝ се качил на мајката на жена си. Кога завршил работа земал кофа со вода и ја истурил врз жена му. Блажо збунет го прашал:
- Што направи бе?
- Па жена ми ми рече да одам да купам млеко, а јас ѝ реков: Да ти е**м мајката, нели гледаш дека врне?!

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo, 4FUN and Сара.13

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Мравката имала секс со полжавот, откако завршиле, полжавот пали цигара, а мравката му вика:
- Леле полжавче не сум знаела дека си толку добар во кревет.Мислам дека сум заљубена во тебе!
А полжавот и одговорил:
- Што е бе мала, ќе видиш куќа и одма сакаш да се мажиш!

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ги построил командирот младите полицајци и им рекол:
Тие со средно нека застанат лево, тие со основно десно. Сите се построилие. Еден не отишол ни лево ни десно.
Зошто ти не застана никаде? Јас немам ни средно ни основно.
Ти застани зад мене :D

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Учителката прашуе;
---Маре, шо е тоа, бело, има две нози и пердуви.....
---Кокошка учителке..
---Точно, ама може да биде и гуска...
После го прашуе Трајчето;
---Шо е тоа, мало, црно, има четири нози и опашка....
---Мачка учителке...
---Да, ама може да биде и куче.....
Става Перето, и он сакал да праша нешто;
---Учителке, шо е тоа, каа го ставаш у устата е големо и тврдо,
а каа го вадиш, меко и влажно....
Учителката поцрвенуе, става, и му залепуе една на Перето....
А Перето со плачлив глас вика;
---Точно, ама можеше да биде и мастика....:rofl

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Патувале со авион за Америка,Марко американец и русин. Летале над океанот и одеднаш се појавил Ѓавол во авионот и им рекол:
- Вие тројца имате шанса да се спасите од пеколот. Секој од вас треба да фрли по еден предмет од авионот во океанот, а јас ќе отидам по него. Ако успеам да го донесам предметот, оној кој го фрлил ќе оди во пеколот.
Американецот прв го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал во океанот и брзо се вратил носејќи ја иглата со себе. Го земал американецот и го одвел во пеколот.
Русинот втор го фрлил предметот. Ѓаволот скокнал и се вратил со чачкалица. Го земал русинот и го одвел во пеколот.
Дошол на ред Марко. Фрлил предмет, а ѓаволот скокнал по него во океанот. И го немало, го немало, го немало, кога ете го ѓаволот изнервиран се вратил во авионот му вика на Марко:
- Добро бе море, што фрли ти?
А Марко:
- Шумлива таблета…